• slidebg1
  • slidebg
  • slidebg1
  • slidebg1
 

DYNAROP PRODUCTS

Dynarop Products is een vernieuwende en dynamische firma in de sector van de voedingssupplementen in nutrition?le en phytotherapie. Sterk door onze ervaring en nauwe samenwerking met verschillende artsen phytotherapeuten en aromatherapeuten bieden wij produkten van goede kwaliteit op vraag van de sector en ons kliente?l.

KWALITEIT EN VOLBAARHEID

Uit respect voor zijn klanten, verbindt het laboratorium Dynarop zich de vooruitgang van de fabrikatie der produkten te beheersen en te kontroleren van grondstof tot afgewerkt produkt. Wij kiezen met de meeste zorg de grondstoffen in functie van de betrouwbaarheid der leveranciers, de hoge gehalte aan actieve elementen en het rendement kwaliteit/prijs ten einde een optimaal rendement te bekomen voor onze klanten.

VERNIEUWEN

Op basis van betrouwbare wetenschappelijke bronnen bieden wij een gamma vernieuwende en origin?le produkten door de associatie van planten en hun dosering.

KLANTEN DIENST

Bekommerd om onze klanten te voldoen, werken wij samen met meerder belgische pharmaceutische leveranciers om een gemakkelijke en vlugge bevoorrading van onze produkten.

MELDING

De produkten ontwikkeld door het laboratorium Dynarop zijn geen geneesmiddelen. Bijgevolg niet bestemd om te diagnosteren, behandelen, verzorgen of een ziekte te verhinderen en kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl. U dient de informatie op deze site niet als vervangend medisch advies te beschouwen.

DYNAPROX

DYNAPROX

Voor de goede werking van de prostaat Voor het urinair comfort bij de man